Ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της διαλογής των απορριμμάτων, στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.
Εργαζόμενος στη διαλογή με τα χέρια, με φρίκη ανακάλυψε μέσα σε μία σακούλα, ένα ανθρώπινο κεφάλι.
Άμεσα οι εργασίες σταμάτησαν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ασφάλειας, που απέκλεισαν το χώρο και ξεκίνησαν έρευνες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κεφάλι ανήκει σε άντρα αλλοδαπό, πιθανότατα ασιατικής καταγωγής, αγνώστου προς το παρόν ταυτότητας και ηλικίας 30 περίπου ετών.
Μάλιστα αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για γυναικείο κεφάλι, καθώς είχε μακριά μαλλιά, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε άντρα.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο συντελέστηκε πριν από μία περίπου εβδομάδα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών θέλουν τον άτυχο άνδρα να έχει δολοφονηθεί άγρια και να έχει τεμαχιστεί σε κομμάτια, τα οποία πιθανόν να πετάχτηκαν στη συνέχεια στα σκουπίδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της ΔΕΔΙΣΑ, ο εργαζόμενος που βρήκε το κεφάλι έχει υποστεί σοκ και έχει ζητηθεί να του παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.
Η ανακοίνωση για το περιστατικό:
Κατά τη διάρκεια διαλογής απορριμμάτων από εργαζόμενους της ΔΕΔΙΣΑ εντοπίσθηκε σήμερα (18.07.2023) και ώρα 15.30 ανθρώπινο μέλος. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής. Ενεργείται προανάκριση από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων.
The post Απίστευτο έγκλημα στα Χανιά: Τον σκότωσαν και πέταξαν το κεφάλι του στα σκουπίδια first appeared on Kriti24.gr.