Κατά πλειοψηφία πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων το θέμα αναφορικά με τη δημοπράτηση κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας Αγίων Αποστόλων και Χρυσής Ακτής για τα έτη 2023-2024-2025 και τις αλλαγές στις τιμές εκκίνησης.
Συγκεκριμένα, για να διεξαχθεί ανοικτή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας προς τούτο Επιτροπής για την παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού & παραλίας εντός Τουριστικού Δημόσιου Κτήματος έναντι ανταλλάγματος από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου μέχρι 31-12-2025 και λόγω της παρέλευσης μέρους της τουριστικής περιόδου
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Τάσος Αλόγλου στην εισήγηση αναφέρθηκε στα κάτωθι:
α) Εγκρίνετε τη διενέργεια δημόσιας ανοικτής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για τη δημοπράτηση κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας εντός Τουριστικού Δημόσιου Κτήματος για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού σε τρίτους έναντι ανταλλάγματος από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου μέχρι 31-12-2025
β) Εγκρίνετε τον καθορισμό τιμών (δημοπρατούμενοι χώροι) και τις θέσεις όπως αναλυτικά αναφέρονται ανωτέρω
γ) Εγκρίνετε τον καθορισμό τιμής απλής χρήσης (όμοροι ) κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού & παραλίας εντός Τουριστικού Δημόσιου Κτήματος από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου μέχρι 31-12-2025 περιοχή Χρυσή Ακτή για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων τιμή ανά τ.μ. 50,00€ δ) Εγκρίνετε τον καθορισμό τιμής απλής χρήσης (όμοροι ) κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού & παραλίας εντός Τουριστικού Δημόσιου Κτήματος από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου μέχρι 31-12-2025 για θαλάσσια μέσα αναψυχής τιμή ανά τ.μ. 65,00€.
Αναλυτικά οι τιμές εκκίνησης:
Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από τους δημοτικούς συμβούλους.
The post Δήμος Χανίων: Οι τιμές εκκίνησης της δημοπρασίας για τις καντίνες σε Χρυσή Ακτή και Αγίους Αποστόλους first appeared on Kriti24.gr.