Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
Χανιά 11 Ιουνίου 2024

Κλειστά και τα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου Αποκορώνου λόγω καύσωνα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία) για αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου και για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, λόγω καύσωνα.

Η απόφαση πάρθηκε για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Διευκρινίζουμε ότι για τα σχολεία που έχουν προγραμματίσει τις γιορτές λήξης του σχολικού έτους τις ανωτέρω ημερομηνίες , συνιστούμε αυτές να πραγματοποιηθούν κατά τις απογευματινές ώρες , κατά προτίμηση μετά τις 19:00, ώστε να αποφευχθεί η έκθεση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Αναφορικά με τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αποκορώνου, η λειτουργία τους θα συνεχιστεί κανονικά, καθώς ο Δήμος έχει προβλέψει για κλιματισμό και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική.

Όσον αφορά στις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , η λειτουργία τους θα συνεχιστεί απρόσκοπτα ούτως ώστε να μην διαταραχθεί το πρόγραμμα των εξετάσεων των μαθητών. Συνιστούμε τη χρήση αιθούσών που διαθέτουν κλιματισμό ή που δεν βρίσκονται άμεσα εκτεθειμένες στον ήλιο.

The post Κλειστά και τα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου Αποκορώνου λόγω καύσωνα first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 21 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us