Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024
Χανιά 09 Δεκεμβρίου 2023

Κρήτη: Αγανάκτηση των Αστυνομικών για τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Την έντονη αγανάκτηση των Αστυνομικών της Κρήτης, για τα ακραία  φαινόμενα βίας  στα γήπεδα,  εκφράζουν με κοινή ανακοίνωση τους,  τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κρήτης.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Η κατηφόρα της ελληνικής κοινωνίας δεν έχει τέλος και τις συνέπειες αυτής αντιμετωπίζει ένας ακόμη άνθρωπος ένας 31χρονος αστυνομικός που χαροπαλεύει για τη ζωή του γιατί απλά έκανε τη δουλειά του.

Όσο η συντεταγμένη Πολιτεία δεν τιμωρεί τέτοιες ενέργειες αλλά χαϊδεύει τα αγαπημένα παιδιά των Π.Α.Ε.- Κ.Α.Ε. κλπ τόσο λύση δεν θα βρίσκεται, απλά θα πραγματοποιούνται συσκέψεις επί συσκέψεων και θα ακολουθούν «βαρύγδουπες δηλώσεις».

Θα ακούσουμε πάλι δεσμεύσεις από τα «κυβερνητικά χείλη» που θα δηλώνουν την απέχθειά τους και τη λύπη τους για το συμβάν…Θα ακούσουμε όμως επιτέλους αλήθειες;

Ποια είναι η στάση της κάθε Κυβέρνησης απέναντι στους μεγαλοϊδιοκτήτες των Π.Α.Ε.–Κ.Α.Ε. κλπ όταν οι ίδιοι διαρκώς καταφέρονται κατά των αστυνομικών δυνάμεων που λαμβάνουν μέτρα τάξης κλπ στα γήπεδα;

Για ποιο λόγο η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει μέτρα τάξης σε αγώνες ανώνυμων εταιρειών;

Για ποιο λόγο τα συγκεκριμένα αδικήματα δεν χαρακτηρίζονται ως «ιδιώνυμα»;

Πόσες επιτροπές απαιτούνται για να αποφασιστεί η αυτονόητη επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας;

Αν δεν μπορείτε να εγγυηθείτε την ομαλή διεξαγωγή αγώνων, αλλά αρκείστε στην υπό διαβούλευση καταβολή των 30 ευρώ στους αστυνομικούς που εμπλέκονται στα μέτρα των γηπέδων, – άραγε τόσο κοστολογείται η σωματική μας ακεραιότητα και κατ’ επέκταση η ζωή μας;- τότε κλείστε το «μαγαζάκι».

Το ποτήρι κύριοι ξεχείλισε. Η οργή και η αγανάκτηση κάνουν ακόμα και τα κόκκαλα των εκατοντάδων νεκρών μας να τρίζουν.

Οι συνάδελφοι έχουν φτάσει σε τέλμα και για τους περισσότερους πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης, πράγμα που εσάς ούτε σας αγγίζει αλλά ούτε καν φτάνει στη σφαίρα της φαντασίας σας.

ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ;;;; ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!

Οι εποχές που οι Αστυνομικοί είχαν μνήμη χρυσόψαρου και σας έδιναν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη τελείωσαν.

Πόσο αίμα και πόσοι νεκροί πρέπει να αποδείξουν ότι το επάγγελμα του Αστυνομικού είναι επικίνδυνο;

Σήμερα η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και του τραυματία συναδέλφου μας προσευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο που διατρέχει και το αίμα του να είναι το τελευταίο.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΚΟΜΑ!!

Με εκτίμηση, Οι Πρόεδροι των Ενώσεων

Ε.Α.Υ.Ν.Η. Ε.Α.Υ.Ν.Λ Ε.Α.Υ.Ν.Ρ. Ε.Α.Υ.Ν.Χ.

Διαμαρτυρία στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων από την ΕΑΣΥ Χανίων 

Ο συνάδελφός μας ηλικίας μόλις 31 ετών δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά την άνανδρη επίθεση την οποία δέχθηκε από κακοποιούς με το μανδύα του φιλάθλου και οι σκέψεις μας είναι μαζί του. Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) καλεί τους συναδέλφους μας την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00΄στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Ένα μήνυμα που σκοπό έχει να αφυπνίσει μια κοινωνία που η κατηφόρα της οποίας δεν έχει τέλος και τις συνέπειες αυτής αντιμετωπίζει ένας ακόμη αστυνομικός…ένας 31χρονος αστυνομικός που χαροπαλεύει για τη ζωή του…γιατί απλά έκανε τη δουλειά του…
Ο Γιώργος έκανε τη δουλειά του…ο Στάθης Λαζαρίδης έκανε τη δουλειά του…ο Μιχάλης Σπανουδάκης έκανε τη δουλειά του… εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοί μας έκαναν τη δουλειά τους αλλά σήμερα δεν είναι μαζί μας ενώ θα έπρεπε…
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00΄ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.

The post Κρήτη: Αγανάκτηση των Αστυνομικών για τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 50 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us