Σάββατο, 10 Μαΐου 2025
Χανιά 05 Αυγούστου 2023

Με δύο… πρόσωπα ο καιρός- Ραγδαία επιδείνωση από το μεσημέρι | Ο καιρός στην Κρήτη

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις μεσημβρινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο (κυρίως στην περιοχή Κέρκυρας – Παξών) και την Ήπειρο, βαθμιαία στη δυτική Μακεδονία και τη δυτική Στερεά, και από αργά το απόγευμα στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική και τη βόρεια Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις. Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή τα φαινόμενα στη βορειοδυτική χώρα θα εξασθενήσουν.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν στις περισσότερες περιοχές νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μετά το απόγευμα και από τα δυτικά θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς, τοπικά στα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους 37 με 39 και κατά τόπους στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Καιρός: Αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. 
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 06-08-2023

Στην κεντρική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στα δυτικά, τη Θεσσαλία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα δυτικά τους 31 με 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 με 36 και τοπικά τους 37 και στα νησιά του Αιγαίου τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 07-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 08-08-2023 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 09-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

The post Με δύο... πρόσωπα ο καιρός- Ραγδαία επιδείνωση από το μεσημέρι | Ο καιρός στην Κρήτη first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 85 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us