Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
Χανιά 14 Σεπτεμβρίου 2021

Στην Αντιπεριφέρεια Χανίων ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας των Η.Π.Α.

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, ο νέος Ακόλουθος Άμυνας της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Πλοίαρχος Michael E. Biery, συνοδευόμενος από την Βοηθό του Πολιτικού Ακολούθου της Αμερικανικής Πρεσβείας, κα Courtney Kline.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους επισκέπτες για θέματα γύρω από το μεταναστευτικό κύμα στην Κρήτη, την προώθηση της Πράσινης Ενέργειας (ΑΠΕ) στο νησί μας, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια το επόμενο διάστημα ιδιαίτερα όσον αφορά στην αποκατάσταση υποδομών που υπέστησαν ζημιές λόγω των θεομηνιών των προηγούμενων ετών, την διαχείριση των υδάτινων πόρων και την επεξεργασία αποβλήτων, την προστασία του περιβάλλοντος και των προστατευόμενων περιοχών, καθώς και για τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την κλιματική αλλαγή.

Ο κ. Καλογερής ζήτησε από τον Ακόλουθο να ενημερωθεί για θέματα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, καθώς και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν για την περιοχή μας μετά την αποχώρηση όλων των δυτικών χωρών από το Αφγανιστάν.

Τέλος, ο κ. Καλογερής ευχήθηκε στο νέο Ακόλουθο Άμυνας καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην Ελλάδα, κι έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

The post Στην Αντιπεριφέρεια Χανίων ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας των Η.Π.Α. first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 8 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram