Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023
Χανιά 09 Ιουνίου 2023

Χανιά: 273 χιλ. ευρώ για έργα ύδρευσης στον Αποκόρωνα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, επιχορήγηση του Δήμου Αποκορώνου ποσού διακοσίων εβδομήντα τριών χιλιάδων ευρώ (273.000,00 ευρώ) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για την κάλυψη των αναγκών εύρυθμης λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης και των γεωτρήσεων του Δήμου, μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί από τη Τεχνική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, δεδομένου των μεγάλων απαιτήσεων που εμφανίζουν τα δίκτυα ύδρευσης αλλά και τα αντλιοστάσια τόσο σε αντικατάσταση μηχανημάτων, σε προμήθεια αναλωσίμων υλικών αλλά και στην επισκευή εγκαταστάσεων αντλιοστασίων καθώς και στην ανάγκη σχεδιασμού για την εξοικονόμηση της ενέργειας που καταναλώνουν και την αναβάθμιση τους ο Δήμος μας αιτήθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο ώστε να μπορέσει να καλυφθεί το κόστος και να διασφαλιστεί η εύρυθμη υδροδότηση των δημοτών αλλά και των επισκεπτών του Δήμου μας, Συγκεκριμένα η χρηματοδότηση αφορά τις ακόλουθες προμήθειες – υπηρεσίες και έργο για τον Δήμο μας :

Έργο με τίτλο: “Συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων αντλιοστασίων Δ.Ε. Αρμένων, Βάμου και Κρυονερίδας”, προϋπολογισμού 65.000 € με Φ.Π.Α.
Προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια Υλικών ύδρευσης Δ.Ε. Αρμένων”, προϋπολογισμού 5.200 € με Φ.Π.Α.
Προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια αντλητικών συγκροτημάτων Δ.Ε. Φρε”, προϋπολογισμού 35.900 € με Φ.Π.Α
Προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια Υλικών ύδρευσης Δ.Ε. Ασή Γωνιάς”, προϋπολογισμού 22.200 € με Φ.Π.Α.
Προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια Υλικών ύδρευσης Δ.Ε. Βάμου”, προϋπολογισμού 5.200€ με Φ.Π.Α.
Υπηρεσία με τίτλο: “Υπηρεσία Τεχνικού Συμβούλου για την εξοικονόμηση ενέργειας και την Αναβάθμιση των αντλιοστασίων Ύδρευσης Δ. Αποκορώνου”, προϋπολογισμού 35.900€ με Φ.Π.Α.
Προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια Υλικών ύδρευσης Δ.Ε. Κρυονερίδας”, προϋπολογισμού 7.200 € με Φ.Π.Α.
Προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια Υλικών ύδρευσης Δ.Ε. Γεωργιούπολης”, προϋπολογισμού 5.200 € με Φ.Π.Α.
Προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια Υλικών ύδρευσης Δ.Ε. Φρε”, προϋπολογισμού 22.200 € με Φ.Π.Α.
Υπηρεσία με τίτλο: “Εργασίες επισκευής – εγκατάστασης ηλεκτρολογικών πινάκων Αντλιοστασίων Δ.Ε. Κρυονερίδας”, προϋπολογισμού 23.000 € με Φ.Π.Α.
Υπηρεσία με τίτλο: “Εργασίες επισκευής – εγκατάστασης ηλεκτρολογικών πινάκων αντλιοστασίων Δ.Ε. ΦΡΕ”, προϋπολογισμού 23.000 € με Φ.Π.Α.
12.Υπηρεσία με τίτλο: “Εργασίες επισκευής – εγκατάστασης ηλεκτρολογικών πινάκων αντλιοστασίων Δ.Ε. Αρμένων”, προϋπολογισμού 23.000 € με Φ.Π.Α.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη χρηματοδότηση είναι η 4η στη σειρά που λαμβάνει ο Δήμος Αποκορώνου μετά από αιτήματά μας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ.Εμμανουήλ Κουτουλάκη και τη πρώην Υπουργό και υποψήφια Βουλευτή Χανίων κα Ντόρα Μπακογιάννη για τη στήριξη των θεμάτων μας.

The post Χανιά: 273 χιλ. ευρώ για έργα ύδρευσης στον Αποκόρωνα first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 29 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us