Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν το θάνατο 58χρονου άντρα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου , σε περιοχή του Αποκόρωνα, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης εκδόθηκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία έχει σχηματισθεί δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής Έκθεσης.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό Τύπο και αφορούν στις συνθήκες θανάτου ημεδαπού την 01.09.2023 κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, έχει σχηματισθεί σχετική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε την 06.09.2023 στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής Έκθεσης.
The post Χανιά: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συνθήκες θανάτου 58χρονου σε αστυνομικό έλεγχο first appeared on Kriti24.gr.