Άλλη τροπή πήρε το γλέντι αθλητικού συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Τσικαλαριών.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ένας άγριος καυγάς λίγο μετά την 1 το ξημέρωμα, ανάμεσα σε θαμώνες οι οποίοι γλεντούσαν στο πανηγύρι.
Από την άγρια συμπλοκή ένας νέος 21 χρόνων τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από ξυλοδαρμό, ενώ χρειάστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο βρέθηκε και η Άμεση Δράση καθώς και δύναμη του ΤΑΕ, οι οποίοι και πήραν τις πρώτες καταθέσεις, ενώ ερευνούνται τα αίτια που προκάλεσαν την διαμάχη.
The post Χανιά: Από το γλέντι σε αυλή σχολείου 21χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο first appeared on Kriti24.gr.