Ένα… βράχο 100 γραμμαρίων κοκαΐνης, προσπάθησε να περάσει μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα έγκλειστος των φυλακών της Αγυιάς, ο οποίος επέστρεφε από την… άδειά του με το πλοίο της γραμμής, στο λιμάνι της Σούδας.
Φαίνεται όμως ότι υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο και συγκεκριμένα, χωρίς τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων
Οι άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποιώντας πληροφορίες τον έλεγξαν και τον συνέλαβαν, μόλις πάτησε το πόδι του στο λιμάνι της Σούδας.
Να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι γίνονται σε καθημερινή βάση κατά τον κατάπλου του πλοίου, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι όποιες πληροφορίες υπάρχουν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
The post Χανιά: Προσπάθησε να περάσει στις φυλακές "βράχο" κοκαΐνης 100 γραμμαρίων first appeared on Kriti24.gr.