Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
Ειδήσεις 20 Ιουλίου 2020

Γεννηματά για Μάτι – παραδικαστικό κύκλωμα : Προκλητικοί και απαράδεκτοι οι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Γεννηματά για Μάτι – παραδικαστικό κύκλωμα : Προκλητικοί και απαράδεκτοι οι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Ευρώπη είναι σε σταυροδρόμι. Αν από αυτή τη σύνοδο βγει διχασμένη και διστακτική βάζει νάρκες στα θεμέλια της ίδιας της ύπαρξης της. Οι φειδωλοί του βορρά επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν αντέχουν οι λαοί άλλη λιτότητα και φτώχεια» τόνισε από την Κρήτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Για την κατάσταση στον τουρισμό και στην οικονομία, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, είπε ότι «βρισκόμαστε εδώ στην Κρήτη, στη μέση της τουριστικής σεζόν και η κατάσταση στον τουρισμό είναι αποκαρδιωτική. Οι καθυστερήσεις και τα λάθη της Κυβέρνησης έχουν το αποτύπωμά τους σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Επιτέλους η Κυβέρνηση να ξεκολλήσει από τις εμμονές της. Να πάρει στοχευμένα μέτρα, άμεσα να ανοίξει τα αυτιά της στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής. Να στηρίξουμε τώρα κάθε νοικοκυριό, κάθε επιχείρηση για να μπορούμε αύριο να εγγυηθούμε την ελπίδα και την ανάκαμψη. Να κρατήσουμε ζωντανή την οικονομία και όρθια την κοινωνία.

Για τις νέες αποκαλύψεις για το ΜΑΤΙ και το παραδικαστικό, η κ. Γεννηματά, τόνισε ότι «για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από το παραδικαστικό κύκλωμα, τα μαγαζιά και τα παραμάγαζα μέχρι την απόπειρα συγκάλυψης ευθυνών για το Μάτι, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Οι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται προκλητικοί και απαράδεκτοι. Διαχειρίστηκαν τις τύχες μας χωρίς αίσθηση καθήκοντος και δημοκρατικό ήθος. Το Κίνημα Αλλαγής μοναδική αντιπολίτευση στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ, ασπίδα για τη Δημοκρατία, στήριγμα της κοινωνίας».

www.ert.gr

Διαβάστηκε 47 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us