Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2025
Ειδήσεις 11 Μαΐου 2024

Άγρια συμπλοκή στη Μύκονο: Μεταξύ 25 ατόμων από το Πακιστάν όσα συνέβησαν – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Mykonos | Greece

Στα 25 υπολογίζονται τα άτομα από το Πακιστάν που εμπλέκονται στην υπόθεση της άγριας συμπλοκής στη Μύκονο όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε σοβαρά. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

Ειδικότερα, φαίνεται πως οι αστυνομικές αρχές του νησιού έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο ως δράστη της φονικής συμπλοκής μεταξύ 25 ατόμων με τον έναν νεκρό και τον έναν σοβαρά τραυματία, το οποίο αναζητούν και κάνουν ελέγχους τόσο στο λιμάνι όσο και στο αεροδρόμιο για να αποκλειστεί η πιθανότητα να διαφύγει από το νησί.

Το χρονικό του συμβάντος

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 11 το βράδυ κοντά σε κλαμπ του νησιού. Αφορμή για τη συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών ήταν ένας καυγάς που είχε γίνει το πρωί της ίδιας μέρας ανάμεσα στα θύματα, το νεκρό και τον τραυματία δηλαδή και σε μία άλλη ομάδα ομοεθνών τους Πακιστανών.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το βράδυ σε χώρο που υπάρχουν κάποια καταλύματα κοντά σε αυτό το κλαμπ και ακολούθησε συμπλοκή. Κάποια στιγμή βγήκαν μαχαίρια και δυστυχώς ένας άνδρας έπεσε νεκρός και ένας δεύτερος τραυματίστηκε σοβαρά. Έχουν γίνει 15 προσαγωγές ατόμων και εξετάζεται αν πήραν μέρος στη συμπλοκή. Μέχρι τώρα θεωρείται ότι οι επτά από αυτούς θα συλληφθούν τόσο για τη συμπλοκή όσο και για άλλα αδικήματα που αφορούν παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί αλλοδαπών και περί ναρκωτικών.

Oι αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούν ελέγχους στο λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης του ανθρωποκτονίας. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Ρεπορτάζ ΕΡΤNews: Νίκος Κουντούρης

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 73 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us