Πέμπτη, 15 Μαΐου 2025
Ειδήσεις 10 Ιουλίου 2023

Ανδρέας Λοβέρδος: Πράξη απελευθέρωσης η παραίτηση και οι λόγοι αποκλειστικά πολιτικοί

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

ÐÑÏÅÊËÏÃÉÊÇ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ-ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÁÍÄÑÅÁ ËÏÂÅÑÄÏÕ//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε ως πράξη απελευθέρωσης την παράιτησή του και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι θα πράξει στο μέλλον, τονίζοντας ότι είναι απολύτως ενεργός πολιτικά και έτσι θα διατυπώνει τις απόψεις του.

Ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε ότι οι λόγοι παραίτησής του είναι αποκλειστικά πολιτικοί, τονίζοντας ότι «δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντιδικήσουν».

«Ήταν μια πράξη απελευθέρωσης, κίνηση που θα ήταν πολύ πιο δύσκολη αν είχα βουλευτικό αξίωμα. Με βάση αυτές τις απόψεις που θα διατυπώνω θα κριθούν και ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Εγώ είμαι πολιτικός και έτσι θα ολοκληρώσω το βίο μου, ως πολιτικός. Άρα μη νομίζουν ότι ο Λοβέρδος ελευθερώθηκε και εγκατέλειψε», ανέφερε.

Από την Χαριλάου Τρικούπη δεν σχολιάζουν την συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου και όπως είχαν πει η επιλογή του θα κριθεί από τους πολίτες.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 85 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us