Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
Ειδήσεις 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΛΑΣ: Νέα επιχείρηση στην πλατεία Βικτωρίας – Απάτη με ενοικιάσεις διαμερισμάτων σε μετανάστες (video)

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

ΕΛΑΣ: Νέα επιχείρηση στην πλατεία Βικτωρίας – Απάτη με ενοικιάσεις διαμερισμάτων σε μετανάστες (video)

Νέα επιχείρηση έγινε το βράδυ στην πλατεία Βικτωρίας και τους γύρω δρόμους για την πάταξη της εγκληματικότητας, του παρεμπορίου και την χρήση μάσκας. Επίσης, εξαρθρώθηκε κύκλωμα που υπενοικίαζε διαμερίσματα σε παράνομους μετανάστες.
Κατά την μεικτή επιχείρηση έγιναν έλεγχοι σε αρκετά καταστήματα κυρίως αλλοδαπών όπως κομμωτήρια και Μini Μarket για χρήση μάσκας και επιβλήθηκαν αρκετά πρόστιμα. Συνελήφθη ένας αλλοδαπός γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα, εξαρθρώθηκε κύκλωμα που ενοικίαζε μεγάλα διαμερίσματα στην περιοχή γύρω από την πλατεία Βικτωρίας και τα οποία στη συνέχεια τα χώριζε σε μικρότερα, τα οποία υπενοικίαζε με την ημέρα ακόμα – ακόμα και με το κεφάλι σε αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε τον παράτυπο ξενώνα τον οποίο νοίκιαζε στη συνέχεια αντί 30 ευρώ την εβδομάδα, ανά άτομο ή με το ποσό των 100 ευρώ τον μήνα ανά άτομο. Στο σπίτι αυτό, οι αστυνομικοί βρήκαν έξι Ιρανούς παράτυπους μετανάστες που είχαν φθάσει από τον Έβρο. Η Οικονομική Αστυνομία διερευνά ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτών των διαμερισμάτων.

www.ert.gr

Διαβάστηκε 16 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us