
Ο τραγικός επίλογος του σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών γράφεται με την κηδεία της 43χρονης νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου, μητέρας δυο παιδιών στον Τύρναβο.
Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Σιώμος, η εξόδιος ακολουθία ψάλλεται αυτήν την ώρα στην εκκλησία της Παναγιάς Φανερωμένης, και στη συνέχεια θα γίνει η ταφή της.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την απώλεια της χαμογελαστής, όπως την αποκαλούσαν, νοσηλεύτριας, η οποία την ημέρα του δυστυχήματος βρισκόταν καθ΄ οδόν προς την Θεσσαλονίκη για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να συναντήσει τον άνδρα της και τα δυο της παιδιά μετά από έξι μήνες καθώς ο σύζυγός της εκπαιδευόταν στην Αμερική.
Η άτυχη 43χρονη δούλευε διπλοβάρδιες προκειμένου να μαζέψει τα ρεπό της, ώστε να μπορέσει να επισκεφθεί την οικογένεια της.


ΕΡΤ Ρεπορτάζ Βασίλης Σιώμος
www.ertnews.gr