Τετάρτη, 14 Μαΐου 2025
Ειδήσεις 25 Ιουνίου 2023

Κως: Τα όσα κατέγραψε το κινητό μετά τη δολοφονία, φαίνεται να «προδίδουν» τον 32χρονο

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

kos-anastasia-sillipsi

Στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Πολωνής Αναστάζια στην Κω, φαίνεται πως «ξετυλίγεται» πλέον το κουβάρι της υπόθεσης. «Μιλούν», τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου από το Μπαγκλατές όσο και της 27χρονης.

O κατηγορούμενος, φέρεται πως προδόθηκε από τις κινήσεις που έκανε με το κινητό του τηλέφωνο, μετά την δολοφονία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, έκανε κινήσεις για να εξαφανίσει τα ίχνη του οι  οποίες όμως διαπιστώθηκαν από την ανάκτηση των δεδομένων της συσκευής, που έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Ο 32χρονος φέρεται να αναζητούσε στο διαδίκτυο πώς διαγράφονται οι διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού.

 Έψαχνε το πώς θα σβήσει το ιστορικό των στιγμάτων τοποθεσίας του και αργότερα πώς θα διαγράψει και το ιστορικό αυτών των αναζητήσεων.

Επίσης τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων τόσο του αλλοδαπού όσο και της κοπέλας δείχνουν τις  κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επικοινώνησε με  γνωστούς του στο εξωτερικό και πρόθεσή του ήταν να φύγει για το Μπέργκαμο στην Ιταλία βγάζοντας εισιτήριο. Ο 32χρονος την Τρίτη  θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 79 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us