Σάββατο, 10 Μαΐου 2025
Ειδήσεις 27 Ιουνίου 2023

Κυρ. Μητσοτάκης: Σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό πριν την Σύνοδο Κορυφής

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

mitsotakis

Την πρώτη διευρυμένη υπουργική σύσκεψη είχε πριν λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντικείμενο το μεταναστευτικό ζήτημα.

Σε αυτή μετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

Η σύσκεψη είχε προπαρασκευαστικό χαρακτήρα, ενόψει της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (29/6) και έχει στην ατζέντα το μεταναστευτικό αλλά και του Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις 20 Ιουλίου στην Ισπανία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει αύριο (Τετάρτη) στις 11:00 σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Μαρίνα Παπαδάκη | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 81 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us