Τρίτη, 13 Μαΐου 2025
Ειδήσεις 06 Σεπτεμβρίου 2023

Μ. Βορίδης στο Πρώτο για ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ: Σε θεσμικό επίπεδο εν ευθέτω χρόνω θα υπάρξουν οι πρωτοβουλίες που πρέπει (audio)

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Stigkas2

«Αυτή τη γελοιότητα, η οποία γίνεται με αντικείμενο την κρατική χρηματοδότηση, γιατί αυτό είναι το αντικείμενο, ας τη λάβουν υπόψη τους οι ψηφοφόροι, οι αντισυστημικοί επαναστατημένοι, που στέλνουν τους αδιάφθορους και τους καθαρούς μαχητές για να γκρεμίσουν το πολιτικό σύστημα. Διότι προφανώς το πολιτικό σύστημα είναι απείρως σοβαρότερο και πιο συγκροτημένο από αυτά τα καραγκιοζιλίκια, τα οποία βλέπουμε να διεξάγονται στη Βουλή».

Με αυτή τη δήλωση σχολίασε ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Ναι μεν Αλλά» με την Ευαγγελία Μπαλτατζή, όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με το κόμμα των Σπαρτιατών.

Σε θεσμικό επίπεδο, προσέθεσε, η κυβέρνηση θα εξετάσει τι μπορεί να γίνει και είπε πως «εν ευθέτω χρόνω θα υπάρξουν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να υπάρξουν».

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 179 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us