Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
Ειδήσεις 21 Μαΐου 2024

Ν. Ανδρουλάκης για αποκατάσταση Θεσσαλίας: Αποδείχθηκε η ανυπαρξία του επιτελικού κράτους της ΝΔ – Πυρά Κουτσούμπα για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

[369684] ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ  (EUROKINISSI)

Από τη Θεσσαλία, όπου περιοδεύει, ο Νίκος Ανδρουλάκης διαπιστώνει την ανυπαρξία του επιτελικού κράτους. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγορεί την κυβέρνηση για εργαλειοποίηση των μεταναστών και ζητά απαντήσεις γιατί το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου. Ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτίθεται στον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι μόνο τον Χουντίνι δεν έκανε, για να πείσει τους Μακεδόνες ότι είναι ικανός για όλα.

«Δεν θα επιτρέψουμε η χώρα μας να γίνει κολαστήριο» δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης από την Καλαμάτα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι οι πολίτες απαιτούν το τέλος της ατιμωρησίας και την απονομή Δικαιοσύνης. Ο Δημήτρης Νατσιός παρουσιάζει απόψε το ευρωψηφοδέλτιο του. 

Μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβερνητική αλαζονεία, όπως είπε, ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης να στείλουν οι πολίτες της Θεσσαλίας. Στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο και να κάνει αναφορά στις θέσεις του κόμματος για τον πρωτογενή τομέα, όπως και για την αντιμετώπιση του κόστους παραγωγής και ενέργειας

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Δημήτρης Κουτσούμπας για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου που όπως σημειώνει οφείλει να απαντήσει τι έγινε το μοιραίο βράδυ.

Κριτική στον Πρωθυπουργό για κακόγουστο «θέατρο» κατά την επίσκεψή του στη Μακεδονία άσκησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στο μεταναστευτικό και τον σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων αναφέρθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης έξω από τα δικαστήρια της Καλαμάτας.

«Το ψηφοδέλτιο που έχουμε θα δώσει τη ΝΙΚΗ» εκτίμησε ο Δημήτρης Νατσιός που καταλογίζει στην κυβέρνηση αποτυχία στην αντιμετώπιση της ακρίβειας. 

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 31 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us