Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 23 Απριλίου 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα αλλά η κυβερνητική αλαζονεία

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Tην Βαρβάκειο αγορά επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της καμπάνιας του κόμματος κατά της ακρίβειας. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας υποδέχτηκε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος συνοδευόταν από βουλευτές και υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτόξευσε πυρά κατά της κυβέρνησης και δείχνοντας μάλιστα τον πίνακα με τα στοιχεία της Eurostat, μίλησε για «τετραπλασιασμό του ρυθμού άυξησης του πληθωρισμού στα τρόφιμα σε σχέση με τον μέσο όρο του Μαρτίου ,ενώ η αγοραστική δύναμη των πολιτών βρίσκεται στην προτελευταία θέση».

«Σήμερα συναντήσαμε με τον Δήμαρχο μια άδεια Βαρβάκειο Αγορά. Χθες ο Πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την αγορά του Ρέντη, μας περιέγραψε πόσο καλά τα πάει με την ακρίβεια.

Το πόσο καλά τα πάει, το βιώνει στην τσέπη του ο ελληνικός λαός. Τα στοιχεία της Eurostat είναι αποκαλυπτικά. Τον Μάρτιο, όπως θα δείτε, ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα ήταν υπερτετραπλάσιος από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ακρίβεια, το κόστος στέγασης και η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπονομεύουν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού.

Γι’ αυτό, στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία, που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Γι’ αυτό ζητώ να μας στηρίξουν. Να μας δείξουν την εμπιστοσύνη τους για να έχουν την επόμενη ημέρα ισχυρή, αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει τη Νέα Δημοκρατία να αλλάξει τροπάριο και να κοιτάξει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 17 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us