![νικος παππας](https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2022/10/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%B1%CF%82.jpg)
«Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Γεραπετρίτη πως ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του.
Τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δε θα διερευνηθούν από κάποια δήθεν “υπερκομματική επιτροπή” που θα ορίσει η κυβέρνηση με πρόσωπα της αρεσκείας της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκο Παππά.
Ο κ. Παππάς συνεχίζει τονίζοντας ότι «υπάρχουν οι αρμόδιες Αρχές που θα τα ερευνήσουν όλα διεξοδικά. Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης που την προανήγγειλε, έχει κάποια σπουδή να βγάλει ένα προεκλογικό πόρισμα, που θα επιβεβαιώσει αυτό που έσπευσε να προδικάσει εχθές: πως για όλα φταίει “κυρίως ένα ανθρώπινο λάθος”».
www.ertnews.gr