Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2025
Ειδήσεις 04 Μαρτίου 2023

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ξανά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου α λα καρτ – Δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση αυτήν την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Τη στιγμή που ένας δεύτερος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον στενότερο συνεργάτη του κ. Τσίπρα Ν.Παππά, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος, καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κ. Τουλουπάκη! Κρίνει, δηλαδή, ξανά την απόφαση α λα καρτ και δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου» τονίζει .

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 79 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us