Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022
Ειδήσεις 20 Μαΐου 2022

Χ. Θεοχάρης για Τουρκία: Δεν αντέχει το ΝΑΤΟ και η περιοχή μας νέες εντάσεις και προβλήματα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Για τον εκνευρισμό του Ταγίπ Ερντογάν μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης, στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις”.

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει την πολιτική της με τον τρόπο που πιστεύει ότι διαφυλάσσει καλύτερα τα συμφέροντα της χώρας, ανεξαρτήτως με το πώς το παίρνει η Τουρκία” τόνισε.

Ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι η ηρεμία με την Τουρκία το καλοκαίρι είναι μια αναγκαιότητα σε αυτή τη γεωστρατιγική κατάσταση, την οποία βιώνουμε. “Δεν αντέχει το ΝΑΤΟ, η περιοχή μας, νέες εντάσεις και νέα προβλήματα τη στιγμή που συζητάμε για το πώς θα αντιμετωπιστεί η αναστάτωση που ξεκίνησε από την αδιανόητη εισβολή στην Ουκρανία από τον κ. Πούτιν” πρόσθεσε.

Όσον αφορά στα εξοπλιστικά, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε “Δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από το μέρος του εξοπλιστικού προγράμματος το οποίο δημοσιονομικά μπορούμε να αντέξουμε. Οι στρατιωτικές επενδύσεις που γίνονται είναι τα Rafale κτλ και από το 2028 και μετά η κυβέρνηση έχει συζητήσεις με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τη Lockheed Martin. Η ίδια εξέφρασε την επιθυμία να επενδύσει ακόμα περισσότερο στην ΕΑΒ, άρα εκτός από το f-16, μπαίνοντας και στα f-35 μπορεί να κατασκευάζεται ένα μέρος τους στη χώρα μας.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 21 φορές
elzh-CNenfrdeitjaruessv

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram