Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Lifestyle 29 Μαΐου 2020

Νίκος Χαρδαλιάς: Απάντησε δημόσια στον Τάκη Ζαχαράτο που τον σατίρισε και έγινε viral!

Νίκος Χαρδαλιάς: Απάντησε δημόσια στον Τάκη Ζαχαράτο που τον σατίρισε και έγινε viral! Νίκος Χαρδαλιάς: Απάντησε δημόσια στον Τάκη Ζαχαράτο που τον σατίρισε και έγινε viral! Νίκος Χαρδαλιάς: Απάντησε δημόσια στον Τάκη Ζαχαράτο που τον σατίρισε και έγινε viral!
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της περιόδου του κορονοϊού στη χώρα μας, φαίνεται πώς έδωσε… τροφή στον Τάκη Ζαχαράτο.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, προώθησης της νέας του παράστασης, ο δημοφιλής σόουμαν σατίρισε μοναδικά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, σε ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είδε το εν λόγω βίντεο και το… επικρότησε.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας άφησε ένα emoji σε σχήμα καρδιάς κάτω από την ανάρτηση του Τάκη Ζαχαράτου, ενώ την σχολίασε με αυτοσαρκασμό και δεσμεύτηκε δημόσια να πάει να παρακολουθήσει την παράστασή του στο «Άλσος» . Μάλιστα, δεν παρέλειψε να του επισημάνει πώς τα μέτρα αποστάσεων θα πρέπει να τηρηθούν κατά την πραγματοποίηση της παράστασης.

«Με μεγάλη χαρά. Θα περάσουμε τέλεια. Αποστάσεις και πρωτόκολλα είναι ήδη έτοιμα μέσα στον καθαρό αέρα και το πράσινο. Σας περιμένουμε με χαρά» , του απάντησε ο Τάκης Ζαχαράτος.

The post Νίκος Χαρδαλιάς: Απάντησε δημόσια στον Τάκη Ζαχαράτο που τον σατίρισε και έγινε viral! appeared first on TLIFE.

Διαβάστηκε 20 φορές