Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022
Live 23 Φεβρουαρίου 2016

ΜοΥσΙκΕς ΣτΙχΟγΡιΦιΕς

Βαθμολογήστε
(1 Ψήφος)

Η Μπουάτ Απανεμιά ,που βρίσκεται Θολού 4 , Αθήνα
υποδέχεται τις ΜοΥσΙκΕς ΣτΙχΟγΡιΦιΕς σε ένα acoustic live set


την Πέμπτη 3 Μαρτίου, ώρα έναρξης 21:30, είσοδος ελεύθερη

Θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο με γενικό τίτλο "Στον παλμό του χρόνου" που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης καθώς και πολλά αγαπημένα τραγούδια σε διασκευή με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Τις ΜοΥσΙκΕς ΣτΙχΟγΡιΦιΕς συνθέτουν, στην ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα, φωνή, ο Γιάννης Αστριδάκης. Φωνή, στιχουργός, ποιήτρια. Αλεξάνδρα Σαφάκα. Φωνή, Cajon, Kazoo. Λάμπρος Αστριδάκης. Στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει επίσημα εντός των ημερών, με γενικό τίτλο (Στον παλμός του χρόνου), ενορχήστρωση, μουσική παραγωγή καθώς και μουσικό προγραμματισμό επιμελείται ο Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα).
Έχουν την τιμή και την χαρά, στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά να φιλοξενούν πολλούς (πρώτα) φίλους και μετά καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως τον Θάνο Ανεστόπουλο (Διάφανα Κρίνα), που επιμελείται το art work του δίσκου.Τον Κώστα Παρίσση (Υπόγεια Ρεύματα), ηλεκτρικές κιθάρες, banjo. Τον Μιχάλη Πορφύρη, τσέλο. Τον Φοίβο Κατσιφλόρο, τύμπανα, κρουστά. Τον Αντουάν Παρίνη, μπουζούκι, τζουρά.
Στίχους υπογράφει η Αλεξάνδρα Σαφάκα, μουσική, ΜοΥσΙκΕς ΣτΙχΟγΡιΦιΕς.
Έχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ ανά την Ελλάδα καθώς και σε αρκετές μουσικές σκηνές στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Έχουν συνεργαστεί σε acoustic set με τον Κώστα Παρίσση (Υπογ.Ρεύματα) ταξιδεύοντας από Κρήτη μέχρι Βόρεια Ελλάδα σε μια ξεχωριστή για αυτούς εμπειρία που συναντάτε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Μια ιδιαίτερη συνεργασία είναι αυτή της φιλικής συμμετοχής σε live βραδιά του Θάνου Ανεστόπουλου (Διάφανα Κρίνα), όταν και τους προσφώνησε από το μικρόφωνο να ανεβούν στην σκηνή και να παρουσιάσουν τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο.
Έχουν συναντηθεί επί σκηνής με τον Νίκο Μεργιαλή (Μουσικοί Ιχνηλάτες ) και Παναγιώτη Μπερλή (Διάφανα Κρίνα) σε παράλληλη περιοδεία των δύο σχημάτων στην Κρήτη και από τότε τους δένει μια δυνατή φιλία .

Τις ΜοΥσΙκΕς ΣτΙχΟγΡιΦιΕς συνθέτουν:
Ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα, φωνή, Γιάννης Αστριδάκης.
Φωνή, στιχουργός, ποιήτρια, Αλεξάνδρα Σαφάκα.
Φωνή, Cajon , kazoo Λάμπρος Αστριδάκης.

«Σκοπός μας είναι μέσα από τις δημιουργίες μας να ανοίξουμε ότι σφραγισμένο παράθυρο έχει η ψυχή να πάρει ανάσες και να συνεχίζει να φωνάζει.»
ΜοΥσΙκΕς ΣτιχΟγΡιΦιΕς

Διαβάστηκε 1158 φορές
elzh-CNenfrdeitjaruessv

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram