Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023
Οικονομία 01 Ιουνίου 2023

Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στη Μύκονο – Κατεδαφίζουν αυθαίρετες κατασκευές γνωστού μπαρ

Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στη Μύκονο – Κατεδαφίζουν αυθαίρετες κατασκευές γνωστού μπαρ Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στη Μύκονο – Κατεδαφίζουν αυθαίρετες κατασκευές γνωστού μπαρ Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στη Μύκονο – Κατεδαφίζουν αυθαίρετες κατασκευές γνωστού μπαρ
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Μυκονος

Στη Μύκονο, οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά νωρίς το πρωί και στην γνωστή παραλία Ψαρού κατεδαφίζουν αυθαίρετες κατασκευές πασίγνωστου μπιτς μπαρ.

Το κλιμάκιο των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος είχε εντοπίσει σημαντικές αυθαιρεσίες και το σχετικό πρωτόκολλο κατεδάφισης είχε εκδοθεί από τις 19 Απριλίου. Το κατάστημα μάλιστα έχει σφραγιστεί από τις 10 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν γκρεμίζεται το σύνολο του κτηρίου αλλά κάποιες προσθήκες και τα τμήματα που χτίζονταν την ώρα που οι επιθεωρητές έφθασαν στο σημείο. Υπάρχουν και άλλα κτήρια, για τα οποία δεν έχει ολοκληρωθεί η έκθεση των επιθεωρητών Περιβάλλοντος και θα πρέπει να υπάρξουν διευκρινήσεις.

Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες πάντως έχουν προσφύγει στο εφετείο ζητώντας αναστολή κατεδάφισης προκειμένου να λειτουργήσουν τουλάχιστον κατά τη θερινή σεζόν.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Χριστοφιλίδου

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 29 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us