Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023
Οικονομία 25 Μαρτίου 2023

«Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»: Πότε ξεκινά, οι δικαιούχοι και οι επιδοτήσεις – Διευκρινίσεις από οικονομικό σύμβουλο

«Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»: Πότε ξεκινά, οι δικαιούχοι και οι επιδοτήσεις – Διευκρινίσεις από οικονομικό σύμβουλο «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»: Πότε ξεκινά, οι δικαιούχοι και οι επιδοτήσεις – Διευκρινίσεις από οικονομικό σύμβουλο «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»: Πότε ξεκινά, οι δικαιούχοι και οι επιδοτήσεις – Διευκρινίσεις από οικονομικό σύμβουλο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

photovoltaic-2138992_1280

Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων του νέου προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» και δικαιούχοι είναι νοικοκυριά και αγρότες που θα μπορούν να εγκαταστήσουν το δικό τους μικρό φωτοβολταϊκό, σε συνδυασμό με σύστημα αποθήκευσης (μπαταρία).

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 200 εκατ. ευρώ και η επιδότηση του συστήματος φωτοβολταϊκού φτάνει έως και 75% για νοικοκυριά και 60% για τους αγρότες. Η συνολική επιδότηση του συστήματος φωτοβολταϊκού με μπαταρία μπορεί να φτάσει έως και 16.000. ευρώ για νοικοκυριά και 10.000. ευρώ για αγρότες.

Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» ο οικονομικός σύμβουλος Γιάννης Χατζησαλάτας διευκρινίζει ποιους αφορά το πρόγραμμα, τι θα πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι, ποιες είναι οι επιδοτήσεις καθώς επίσης και για το πρόγραμμα «Αλλάζω Θερμοσίφωνα».

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 44 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us