Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα 02 Ιανουαρίου 2019

Βιντεοπαιχνίδια μιας άλλης εποχής στο ΚΑΜ

 Βιντεοπαιχνίδια μιας άλλης εποχής στο ΚΑΜ Βιντεοπαιχνίδια μιας άλλης εποχής στο ΚΑΜ Βιντεοπαιχνίδια μιας άλλης εποχής στο ΚΑΜ
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Retro Games Expo (1971-1995) - Αυτά τα Χριστούγεννα κάντε ένα ταξίδι πίσω στα παιδικά σας

χρόνια και στα παιχνίδια που αγαπήσατε!

Από τις 21 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι στα Χανιά Κρήτης, σας περιμένουν εκατοντάδες αγαπημένα videogames για να θυμηθείτε πως ξενυχτάγατε στα νιάτα σας, να τα γνωρίσετε στα παιδιά σας ή αν είστε νεότερος να ανακαλύψετε έναν ατελείωτο θησαυρό ψυχαγωγίας.

Στην έκθεση θα υπάρχει free play room με περισσότερες από 20 οθόνες για ατελείωτο παιχνίδι σε arcade cabinets και αθάνατες παιχνιδομηχανές όπως Atari 2600, Sega Mega Drive, Super Nintendo, Atari Saturn, Sega Genesis, Playstation 1 κ.α.

Θα υπάρχει επίσης έκθεση με σπάνιες παιχνιδομηχανές, handhelds και περιφερειακά.

Κατά τη διάρκεια του event θα γίνουν διαγωνισμοί κλασσικών παιχνιδιών (όπως Galaga, Tetris, Ms Pack Man, Bubble Bobble, Frogger κ.α.) με έπαθλα για τους νικητές.

To ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της έκθεσης είναι το ότι όλα τα μηχανήματα προέρχονται από παλαιοπωλεία ή από το διαδίκτυο και έχουν αποκτηθεί σε κατάσταση not working (μη λειτουργικό) και junk (σκουπίδια) και μέσα από προσωπική εργασία και περισσότερα από 8 χρόνια έχουν επανέλθει σε κατάσταση άψογης λειτουργίας.

Συvδιοργάνωση : Δήμος Χανίων | ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Διαβάστηκε 815 φορές
elzh-CNenfrdeitjaruessv

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram