Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
Τέχνες 11 Οκτωβρίου 2017

Εκδηλώσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη

Εκδηλώσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη Εκδηλώσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη Εκδηλώσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Εκδηλώσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη οργανώνονται σε Χανιά και Ηράκλειο.


Στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη παρουσίαση του βιβλίου του προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (Δ.Ε.Φ.Ν.Κ.), Γιώργου Στασινάκη: “Καζαντζάκης – Ζορμπάς. Μια αληθινή φιλία”.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ρούλα Βουράκη, φιλόλογος, Σήφης Μιχελογιάννης, Υπεύθυνος Τομέα Κρήτης, Ελληνικού Τμήματος της Δ.Ε.Φ.Ν.Κ..
Την εκδήλωση διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Τοπική Επιτροπή Χανίων του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, ο Σύλλογος Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Χανίων και ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος Χανίων.
Νωρίτερα σήμερα, στο ξενοδοχείο “Νεφέλη” θα δωθεί (12.30 μ.μ.) συνέντευξη Τύπου με την παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (Δ.Ε.Φ.Ν.Κ.) κ. Γιώργου Στασινάκη, όπου θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες της Εταιρείας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Στο μεταξύ, στο Ηράκλειο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ διεθνές συνέδριο με θέμα: «Η Θέση του Νίκου Καζαντζάκη στην Εκπαίδευση, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό» (Εκδοχές πρόσληψης στη Διδασκαλία και στην Έρευνα).
Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Ηρακλείου 19, 20, 21και 22 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ η εναρκτήρια τελετή θα γίνει στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ..

Διαβάστηκε 217 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

Tel: 6942569789

info(@)coupaki.gr

Connect With Us


Τελευταια Αρθρα