Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023
Τέχνες 29 Μαρτίου 2023

Η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά το νέο δίδυμο που θα παρουσιάσει τη Eurovision 2023

Η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά το νέο δίδυμο που θα παρουσιάσει τη Eurovision 2023 Η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά το νέο δίδυμο που θα παρουσιάσει τη Eurovision 2023 Η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά το νέο δίδυμο που θα παρουσιάσει τη Eurovision 2023
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Screenshot_116

Το δίδυμο που θα παρουσιάσει φέτος τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision για την Ελλάδα, τη Μαρία Κοζάκου και την Τζένη Μελιτά, φιλοξένησε η εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ.

«Η Μαρία είναι ο άνθρωπος που θα σου απαντήσει σε όλα. Την έχω ζαλίσει!», δήλωσε η Τζένη Μελιτά που έχει αρχίσει να προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον διαγωνισμό. «Κάθε μέρα έχω δύο ώρες γράψιμο μέχρι να φτάσουμε! Τόσο διάβασμα, ούτε στη Νομική. Εχθές έγραψα Μάλτα – Λετονία!», είπε.

Δεν παρέλειψαν φυσικά να αναφερθούν και στον 16χρονο Βίκτωρα Βερνίκο, που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό, με ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος και μιλάει για το άγχος. «Στην πρόβα από μόνος του έλεγε συνέχεια Πάμε πάλι, δεν σταματάει με τίποτα!», είπε η Τζένη Μελιτά. «Είναι ένας αθλητής, έναν αθλητή βλέπω» πρόσθεσε η Μαρία Κοζάκου, σχολιάζοντας τον οργανωμένο τρόπο προετοιμασίας του νεαρού καλλιτέχνη για τον διαγωνισμό.

Οι φετινές σχολιάστριες του διαγωνισμού δίνουν το πρώτο επίσημο ραντεβού τους με το κοινό στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision την Τρίτη 9 Μαϊου 2023.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 61 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us