Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
Τέχνες 25 Απριλίου 2024

«Μαρινέλλα, οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια»: Η πρώτη βιογραφία της σπουδαίας τραγουδίστριας δια χειρός Ξανθούλη

«Μαρινέλλα, οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια»: Η πρώτη βιογραφία της σπουδαίας τραγουδίστριας δια χειρός Ξανθούλη «Μαρινέλλα, οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια»: Η πρώτη βιογραφία της σπουδαίας τραγουδίστριας δια χειρός Ξανθούλη «Μαρινέλλα, οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια»: Η πρώτη βιογραφία της σπουδαίας τραγουδίστριας δια χειρός Ξανθούλη
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Screenshot_6

Tην πρώτη βιογραφία της Μαρινέλλας υπογράφει ο αναγνωρισμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης. Με το αμίμητο στιλ του και προσωπικές καταθέσεις εμπλουτίζει την εξομολόγηση της ηρωίδας που γίνεται σε διάστημα ενός χρόνου πάντα πάνω από ένα τραπέζι στρωμένο με λαδερά και λευκό κρασί. 

«Μαρινέλλα, οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια» επιγράφεται η πρώτη βιογραφία της αειθαλούς ερμηνεύτριας των 86 χρόνων.
35 μεσημέρια η Μαρινέλλα ξετυλίγει τις αναμνήσεις της μετά από μακρά γεύματα με εδέσματα που έχουν ετοιμάσει οι δυο τους και λευκό κρασί που της αρέσει.
Πρώτος σταθμός στη ζωή και την τέχνη ο Στέλιος Καζαντζίδης.  Κι αν χώρισαν οι δρόμοι τους το ‘67 κι αν ειπώθηκαν τόσα η ίδια δε ξεχνά τα οκτώ χρόνια που έζησαν μαζί.
Έκτοτε η Μαρινέλλα άνοιξε τα φτερά της εισάγοντας το θέαμα στο τραγούδι.
Η αφήγηση ρέει γάργαρη, μα ξάφνου εισβάλλει ο εκδότης στο βιβλίο και θέτει τα δικά του ερωτήματα, στη μεγάλη τραγουδίστρια.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 35 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us