Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023
Τέχνες 26 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Αnimasyros International Animation Festival η νέα μικρού μήκους ταινία animation του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Στο Αnimasyros International Animation Festival η νέα μικρού μήκους ταινία animation του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Στο Αnimasyros International Animation Festival η νέα μικρού μήκους ταινία animation του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Στο Αnimasyros International Animation Festival η νέα μικρού μήκους ταινία animation του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

375971559_689484109875021_7244998459865543539_n

«Ένας ακόμα δημιουργικός καρπός της μακροχρόνιας εκπαιδευτικής συνεργασίας του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με το ANIMASYROS, η νέα ταινία έχει θέμα και τίτλο την ανθεκτικότητα. Πραγματεύεται την ικανότητα του ανθρώπου να λυγίζει, αλλά να μη σπάει, τη δύναμή του να ξανασηκώνεται και να θέτει νέους στόχους», αναφέρει το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Η ταινία δημιουργήθηκε από μέλη του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του ANIMASYROS κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίου εργαστηρίου στον χώρο της Εναλλακτικής Κοινότητας τον Μάιο. Αξιοποιεί την τεχνική pixilation animation, στην οποία τα ίδια τα σώματα χρησιμοποιούνται ως κυρίαρχο θέμα και δημιουργούν μια βιωματική ταινία κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στη σωματική έκφραση.

Η πρώτη προβολή της ταινίας έγινε στη διάρκεια της επίσημης εκδήλωσης για την έναρξη του 16ου Animasyros Festival στο Νομισματικό Μουσείο της Αθήνας στις 18 Σεπτεμβρίου. Ο Θανάσης και ο Παναγιώτης, δύο από τα μέλη της Εναλλακτικής Κοινότητας που συμμετείχαν στη δημιουργία της «Ανθεκτικότητας», μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους την εμπειρία τους και μίλησαν για το μήνυμά της, δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση».

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 20 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us