Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
Τοπικά 26 Μαΐου 2020

Κορωνοϊός: 18ο κρούσμα στην Κρήτη

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στο νοσοκομείο των Χανίων νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες, ένας 76χρονος άνδρας που έπειτα από σχετικό ιατρικό έλεγχο βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ασθενής πήγε με ήπια συμπτώματα στο νοσοκομείο, ελήφθη δείγμα και αφού βγήκε θετικός στον ιό, πλέον νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα του νοσοκομείου για κορωνοϊό και αποτελεί το 18ο θετικό δείγμα του ιού στην Κρήτη.

Για τον συγκεκριμένο ασθενή , θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο και θα γινουν οι απαραίτητες διαδικασίες ιχνηλάτισης στο περιβάλλον του.

Το νοσοκομείο των Χανίων κινητοποιείται ξανά για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστα 24ώρα καθώς την περασμένη Κυριακή είχε βγει θετικός στον ιό ένας 88χρονος .

Ωστόσο για τον συγκεκριμένο άνδρα τα νέα είναι ευχάριστα καθώς, το δεύτερο τεστ στο οποίο υπεβλήθη βγήκε αρνητικό.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, κ. Γιώργο Μπέα, το 2ο τεστ του ηλικιωμένου είναι αρνητικό, όπως επίσης, αρνητικά στον κορωνοϊό είναι και τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν οι κοντινές επαφές του 88χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει νωρίτερα neakriti.gr, και τα 54 δείγματα του υγειονομικού προσωπικού, με το οποίο είχε έρθει σε επαφή ο 88χρονος, εξετάστηκαν και, τελικά, βγήκαν και εκείνα αρνητικά στον κορωνοϊό.

Διαβάστηκε 20 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us