Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία της Ανάληψης στο Μακρύ Γιαλό με ένα ανήλικο παιδί να τραυματίζεται μετά από σύγκρουση ενός jet-ski.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού σώματος:
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας για τον τραυματισμό δύο (02) ατόμων, ενός 32χρονου ημεδαπού και ενός 10χρονου αλλοδαπού, οι οποίοι επέβαιναν σε θαλάσσιο μοτοποδήλατο (jet ski) στην περιοχή Όρμου Μακρύ Γιαλού, Ιεράπετρας.
O 10χρονος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ο 32χρονος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ιδιωτικό όχημα.
Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του 10χρονου κρίθηκε αρκετά σοβαρός και μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου
The post Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση 10χρονος μετά από ατύχημα με Jet Ski first appeared on Kriti24.gr.