Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Τοπικά 07 Ιανουαρίου 2018

Θλίψη για τον θάνατο του Μανώλη Καλλιγέρη

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μανώλη Καλλιγέρη ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Δ.Σ των Συσσιτίων της Σπλάντζιας.

Ο Μαν. Καλλιγέρης “έφυγε” από την ζωή τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγ. Φωτεινής, στη Χαλέπα. Η Σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τη 1 μμ.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων οι δωρεές να διατεθούν στα Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας.

Άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού, είχε στηρίξει μέσα από τα Συσσίτια της Σπλάντζιας εκατοντάδες άπορους συμπολίτες μας.

Για την προσφορά του είχε τιμηθεί πριν λίγους μήνες από τον δήμο Χανίων, αλλά και από το Δ.Σ των Συσσιτίων της Σπλάντζιας τον περασμένο μήνα. Όπως είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ” στο πρόσωπό μου βραβεύονται οι χιλιάδες ανώνυμοι και επώνυμοι εθελοντές και χορηγοί καθώς και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας που όλα αυτά τα χρόνια βοηθούν με κάθε τρόπο τα συσσίτια στης Σπλάντζιας”.

Παράλληλα είχε απευθήνει έκκληση, σε όλη την τοπική κοινωνία: «να συνεχίσει να παρέχει στήριξη στα συσσίτια με όποιον τρόπο μπορεί γιατί στις μέρες μας οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι τεράστιες και η αλληλεγγύη αποτελεί το μόνο μας όπλο».
ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ
Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλόπτωχοι Αδελφοί Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας αναφέρει: ” με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου μας Εμμανουηλ Καλλιγέρη
Συνήλθε σήμερα 7/1/2018 και αποφάσισε ομόφωνα-
Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία-
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τιμώντας την μνήμη του για την πολύχρονη προσφορά του στο Σύλλογο-
Να δημοσιευτεί το παρόν στο τοπικό τύπο”.

Διαβάστηκε 272 φορές

Διαβάστε Ακόμα

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us