Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022
Τουρισμός 05 Ιουνίου 2019

Στις ράγες ξανά το τρενάκι του Πηλίου

Στις ράγες ξανά το τρενάκι του Πηλίου Στις ράγες ξανά το τρενάκι του Πηλίου
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ξανά στις ράγες μπαίνει το τρενάκι του Πηλίου από το προσεχές Σαββατοκύριακο (7 και 8 Ιουνίου),

μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που προκάλεσε στον Βόλο και τη Μαγνησία η ξαφνική διακοπή των δρομολογίων τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα, χωρίς να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ο θρυλικός "Μουτζούρης" θα ξαναρχίσει να "σκαρφαλώνει" στις πλαγιές του Πηλίου και να εκτελεί τα καθιερωμένα δρομολόγιά του, από τα Άνω Λεχώνια μέχρι και τις Μηλιές, και να περνά μέσα από ένα μοναδικού φυσικού κάλους τοπίο και από εξαιρετικής τέχνης γαλαρίες και γεφύρια.

Τα προβλήματα που το καθήλωσαν για αρκετές ημέρες ξεπεράστηκαν, χάρη και στην άμεση δραστηριοποίηση της υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή Μαγνησίας, Κατερίνας Παπανάτσιου.

Όσον αφορά τη διακοπή των δρομολογίων, ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας επιρρίπτει τις ευθύνες στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για έλλειψη μηχανοδηγών, σημειώνοντας ότι «αν και γνώριζε το πρόβλημα της έλλειψης μηχανοδηγών, αδιαφόρησε παντελώς, ενώ αδυνατεί να διαβεβαιώσει ότι το ίδιο πρόβλημα δεν θα παρουσιαστεί ξανά το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο ΟΣΕ στην πρεμούρα του να ξεπουλήσει τα πάντα, δεν φρόντισε να έχει στις τάξεις του ούτε έναν μηχανοδηγό».

Θέση για το πρόβλημα πήρε και ο δήμος Βόλου, με δηλώσεις του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της άμεσης επαναλειτουργίας του παραδοσιακού τρένου του Πηλίου.

Διαβάστηκε 1006 φορές
elzh-CNenfrdeitjaruessv

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram