Πέμπτη, 15 Μαΐου 2025
Κόσμος 24 Ιουνίου 2023

Ανταποκριτής BBC μεταφέρει το κλίμα από τη Ρωσία – Τα ΜΜΕ επαναλαμβάνουν συνεχώς όσα σχετίζονται με τον Πούτιν αλλά όχι τον Πριγκόζιν»

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

BBC2

Την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με αγωνία όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Ρωσία, μετά την ανταρσία του επικεφαλής της μισθοφορικής οργάνωσης ΒάγκνερΓεβγκένι Πριγκόζιν, η ΕΡΤ μετέδωσε το κλίμα από τη Ρωσία, μέσα από live του BBC.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Η κοινή γνώμη αλλάζει πολύ αργά. Είναι ενδιαφέρον βέβαια να μετρήσουμε οποιαδήποτε μεταβολή στην κοινή γνώμη τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες, αλλά εγώ δεν το έχω ανιχνεύσει αυτό. Τα κρατικά ΜΜΕ επαναλαμβάνουν συνεχώς όσα συμβαίνουν και όσα αφορούν τον Πούτιν αλλά όχι τόσο όσα σχετίζονται με τον Πριγκόζιν», ανέφερε ο απεσταλμένος του BBC στη Ρωσία.

Παράλληλα, τόνισε πως ο λαός της Ρωσίας είναι μπερδεμένος με την κατάσταση, καθώς από τη μια μέρα στην άλλη, ο Πριγκόζιν από «ήρωας» ξαφνικά είναι εχθρός.

Αναλυτικά όσα είπε:

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 89 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us