Τετάρτη, 14 Μαΐου 2025
Κόσμος 12 Ιουνίου 2024

Διπλή επίθεση των Χούθι σε ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα – Το πλοίο δεν έχει Έλληνες ναυτικούς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Δύο χτυπήματα από αέρος και θαλάσσης δέχθηκε το ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο Tutor σημαίας Λιβερίας στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας με αποτέλεσμα να υπάρχει εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιο του.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή από την επίθεση το πλοίο φαίνεται να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και εισροή νερού στο μηχανοστάσιό του, ενώ έως αυτή τη στιγμή δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Στο πλοίο δεν επιβαίνουν Έλληνες ναυτικοί ενώ πιθανότητα το Tutor να χρειαστεί να ρυμουλκηθεί σε λιμάνι ασφαλείας. Η επίθεση από αέρος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 45 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us