Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022
Κόσμος 30 Σεπτεμβρίου 2022

G7: Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ την προσάρτηση ουκρανικών περιοχών – Δέσμευση για νέα μέτρα σε βάρος της Μόσχας

G7: Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ την προσάρτηση ουκρανικών περιοχών – Δέσμευση για νέα μέτρα σε βάρος της Μόσχας G7: Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ την προσάρτηση ουκρανικών περιοχών – Δέσμευση για νέα μέτρα σε βάρος της Μόσχας G7: Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ την προσάρτηση ουκρανικών περιοχών – Δέσμευση για νέα μέτρα σε βάρος της Μόσχας
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Οι υπουργοί Εξωτερικών της G7, της ομάδας των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών, καταδίκασαν την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιοχών στη Ρωσία, χαρακτηρίζοντάς την «νέο ναδίρ» στον πόλεμο. Δεσμεύτηκαν επίσης ότι θα επιβάλουν νέα μέτρα σε βάρος της Μόσχας.

«Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ τις υποτιθέμενες προσαρτήσεις, ούτε τα ψευδοδημοψηφίσματα που έγιναν υπό την απειλή των όπλων», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι επικεφαλής της διπλωματίας του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Θα επιβάλλουμε περαιτέρω οικονομικό κόστος στη Ρωσία και σε πρόσωπα και οντότητες, εντός και εκτός της Ρωσίας, που παρέχουν πολιτική ή οικονομική υποστήριξη σε αυτές τις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου», πρόσθεσαν.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 28 φορές
elzh-CNenfrdeitjaruessv

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram