Σάββατο, 03 Μαΐου 2025
Κόσμος 20 Ιουνίου 2024

Ίμπιζα: Απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair – Έκλεισε το αεροδρόμιο

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

pexels-brett-sayles-1059608

Το αεροδρόμιο της Ίμπιζα αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία του μετά από απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair.

Ενώ πηγές ανέφεραν ότι η απειλή βόμβας έγινε σε πτήση από την Ίμπιζα προς το Μιλάνο, οι αρχές το δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει.

Η κανονική λειτουργία διακόπηκε για σχεδόν μία ώρα σήμερα το απόγευμα και ορισμένες πτήσεις έχουν εκτραπεί σε άλλα αεροδρόμια, όπως το αεροδρόμιο της Πάλμα στη Μαγιόρκα.

Η αστυνομία λέγεται ότι συνέλαβε έναν άνδρα που επέβαινε σε πτήση της Ryanair με προορισμό το αεροδρόμιο του Μιλάνου Μπέργκαμο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μετέφερε βόμβα, καθώς το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να απογειωθεί.

Οι πτήσεις ανεστάλησαν από τις 15:45 έως τις 16:30 τοπική ώρα. Εκπρόσωπος της ισπανικής αεροπορικής Aena δήλωσε σχετικά: «Υπήρξε ένα περιστατικό ασφαλείας σε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Ίμπιζα και η Πολιτική Φρουρά έχει αναλάβει την κατάσταση».

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 48 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us