Σάββατο, 03 Μαΐου 2025
Κόσμος 21 Ιουνίου 2024

Ιταλία: Συνολικά 34 σοροί μεταναστών ανασύρθηκαν από το Λιμενικό

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

GQmoyAmWYAAt9gJ

Συνεχίζονται τις τελευταίες ώρες οι προσπάθειες του προσωπικού και των οχημάτων του Λιμενικού Σώματος της Ιταλίας που συμμετέχουν στις έρευνες για μετανάστες στο Ιόνιο Πέλαγος

Ανταπόκριση: Κρίστιαν Μαυρής

Σήμερα, ανασύρθηκαν 14 σοροί από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος “Ντάτιλο” και “Κόρσι”. 

Συνολικά ανασύρθηκαν 34 σοροί.

Τα σκάφη Corsi, Dattilo και Diciotti και ένα αεροσκάφος P42 “Manta” του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ένα αεροσκάφος P72 του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού και αεροσκάφη της Frontex επιχειρούσαν στην περιοχή των επιχειρήσεων, περίπου 120 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Καλαβρίας, υπό τον συντονισμό του Λιμενικού Σώματος.

Το ναυάγιο σημειώθηκε περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της Κλαβρίας με πλεούμενο που είχε πιθανότατα ξεκινήσει από την Τουρκία και ανατράπηκε. Το ιταλικό Λιμενικό προειδοποίησε ότι πάνω από 60 μετανάστες εξακολουθούν να αγνοούνται.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 63 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us