Δευτέρα, 12 Μαΐου 2025
Κόσμος 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Τουλάχιστον 200 τραυματίες, οι περισσότεροι σε σοβαρή κατάσταση, από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

ARMENIA

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε πρατήριο βενζίνης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τον Επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του θύλακα αυτού.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση και θα πρέπει να μεταφερθούν αεροπορικώς σε άλλη περιοχή επειδή το Καραμπάχ δεν διαθέτει τις υποδομές ώστε να τους νοσηλεύσει όπως θα έπρεπε.

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από την έκρηξη μιας δεξαμενής καυσίμων, ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα οι αυτονομιστικές αρχές του θύλακα αυτού, χωρίς να δώσουν έναν συγκεκριμένο απολογισμό.

«Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες μετά την έκρηξη» που σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων, κοντά στον δρόμο Στεπανακέρτ-Ασκεράν, αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Διασώστες και γιατροί βρίσκονται επί τόπου», πρόσθεσαν οι αυτονομιστές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 131 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us