Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χανιά 21 Μαΐου 2019

Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία στο μίνι μάρκετ στον Βαμβακόπουλο

 Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία στο μίνι μάρκετ στον Βαμβακόπουλο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ενα σοκαριστικό βίντεο, που καταγράφει τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσουλάκη

μέσα στο μίνι μάρκετ του στο Βαμβακόπουλο Χανίων αποκάλυψε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Το βίντεο καταγράφει καρέ- καρέ το έγκλημα που σόκαρε. Ηταν στις 12 Μαΐου 60χρονος μπήκε στο μίνι μάρκετ και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 43χρονο Κωνσταντίνο Κατσουλάκη. Στις σοκαριστικές σκηνές εμφανίζεται ο δράστης να κυνηγά το θύμα του στο μαγαζί, για να τον σκοτώσει, ενώ πανικόβλητοι οι πελάτες τρέχουν να φύγουν.

Τον πρόλαβε στην πόρτα και τον δολοφόνησε

Ο 60χρονος δράστης της δολοφονίας, που έχει προφυλακιστεί, μπήκε στο μίνι μάρκετ την ώρα που ο Κατσουλάκης εξυπηρετούσε μια γυναίκα που είχε μαζί της το παιδί της. Ο δράστης κρατούσε μια σακούλα και μέσα είχε το όπλο. «Δεν κράτησες τον όρκο που έδωσες», είπε ο 60χρονος στον 43χρονο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha. Οι πελάτες έντρομοι έσπευσαν να βγουν από το κατάστημα, ενώ ο άτυχος Κατσουλάκης έτρεχε στους διαδρόμους για να σώσει τη ζωή του. Τελικά ο 60χρονος τον πρόλαβε στην πόρτα του μίνι μάρκετ και τον πυροβόλησε από πίσω.

Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσουλάκη προκάλεσε σοκ αλλά και οργή στους κατοίκους του Βαμβακόπουλου Χανίων. Δεκάδες συγκεντρώθηκαν όταν ο δράστης είχε μεταφερθεί στα δικαστήρια και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 274 φορές