Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
Κόσμος 21 Μαΐου 2024

Τ. Ερντογάν: Θεσμός ντροπής η Eurovision – «Αδύνατο να συναντήσει κανείς έναν φυσιολογικό άνθρωπο»

Τ. Ερντογάν: Θεσμός ντροπής η Eurovision – «Αδύνατο να συναντήσει κανείς έναν φυσιολογικό άνθρωπο» Τ. Ερντογάν: Θεσμός ντροπής η Eurovision – «Αδύνατο να συναντήσει κανείς έναν φυσιολογικό άνθρωπο» Τ. Ερντογάν: Θεσμός ντροπής η Eurovision – «Αδύνατο να συναντήσει κανείς έναν φυσιολογικό άνθρωπο»
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στο στόχαστρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, χτες ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε τους διαγωνιζόμενους «Δούρειους Ίππους της κοινωνικής διάβρωσης» και δήλωσε ότι η κυβέρνησή του είχε δίκιο που απέκλεισε την Τουρκία από τον διαγωνισμό από το 2012.

Ανταπόκριση: Γιάννης Μανδαλίδης

«Το πολιτικό και οικονομικό κόστος ενάντια στη νομιμοποίηση των διαστροφών αυξάνεται. Ένας από τους τομείς όπου η παγκόσμια επιβολή είναι πιο εμφανής είναι η πολιτική της κατάργησης των φύλων. Γίναμε για άλλη μια φορά μάρτυρες των διαστάσεων που έχει λάβει αυτό παγκοσμίως κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα» είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι σαφές ότι οι παράξενοι τύποι που παρουσιάζονται στους νέους ως πρότυπα υπό τον μανδύα της ελευθερίας είναι Δούρειοι Ίπποι του κοινωνικού εκφυλισμού. Έχει γίνει σχεδόν αδύνατο να συναντήσει κανείς έναν φυσιολογικό άνθρωπο με το ντύσιμο, τη συμπεριφορά και τα λόγια του σε τέτοιες διεθνείς εκδηλώσεις. Είναι πλέον αναγνωρισμένο από όλους ότι πρόκειται για μια συνειδητή πολιτική. Συνειδητοποιούμε καλύτερα πόσο σωστή απόφαση πήραμε κρατώντας την Τουρκία μακριά από αυτή την ντροπή τα τελευταία 12 χρόνια. Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στην ίδια γραμμή».

Στο στόχαστρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκαν επίσης και οι δήμοι που πέρασαν στα χέρια της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, επειδή «στις δημοτικές τουριστικές εγκαταστάσεις επετράπη και πάλι η πώληση αλκοολούχων ποτών».

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 18 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us