Πέμπτη, 15 Μαΐου 2025
Κόσμος 29 Φεβρουαρίου 2024

Βρετανία: Συνάντηση βασίλισσας Καμίλα με Ολένα Ζελένσκα – «Το Ηνωμένο Βασίλειο στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας»

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Britain Royals Ukraine

Η βασίλισσα Καμίλα συναντήθηκε με την Ολένα Ζελένσκα, την πρώτη κυρία της Ουκρανίας στο Clarence House .

Η Αυτού Μεγαλειότητα καλωσόρισε τη σύζυγο του του Ουκρανού προέδρου, στην κατοικία της στο Λονδίνο όπου οι δύο γυναίκες συνομίλησαν στο δωμάτιο του κήπου λίγες μέρες μετά τη δεύτερη επέτειο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η κα Ζελένσκα ευχαρίστησε τη βασίλισσα για το μήνυμα υποστήριξης του Βασιλιά προς την Ουκρανία κατά τη δεύτερη επέτειο της σύγκρουσης, λέγοντας πόσο πολύ σήμαινε για το έθνος της.

Η βασίλισσα είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας ενώ στην διάρκεια της 30λεπτης συνάντησης τους αναφέρθηκαν στην γενναιότητα και την ανθεκτικότητα των Ουκρανών αλλά και στον ψυχικό και σωματικό αντίκτυπο που έχει ο πόλεμος, ιδιαίτερα στις γυναίκες και τα παιδιά της Ουκρανίας και πώς το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να βοηθήσει στη φροντίδα τους.

Ανταπόκριση ΕΡΤNews – Λονδίνο: Νατάσα Καντζάβελου 

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 68 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us